• 14 Ιουνίου, 2024

Ευχαριστήρια Επιστολή Ελληνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων προς ΓΝΑ

Ευχαριστήρια Επιστολή Ελληνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων προς ΓΝΑ

Ευχαριστήρια Επιστολή Ελληνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων προς ΓΝΑ 150 150 Γενικό Νοσοκομείο Άρτας

Αξιότιμε κύριε Διοικητά,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων και εγώ προσωπικά σας εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας για την καθοριστική συμβολή σας στην επιτυχή έκβαση της δωρεάς οργάνων από την 66χρονη εκλιπούσα Κ.Τ. στις 03/05/2024.

Σας ενημερώνουμε ότι τα μοσχεύματα που αφαιρέθηκαν, αξιοποιήθηκαν ως εξής:

Ο ένας νεφρός μεταμοσχεύθηκε σε άνδρα 70 ετών, που υποβαλλόταν 17 χρόνια σε αιμοκάθαρση. Ο δεύτερος νεφρός αφαιρέθηκε αλλά δεν μεταμοσχεύθηκε, διότι κρίθηκε ιατρικώς ακατάλληλος μετεγχειρητικά.

Ο ευεργετηθείς ασθενής, ο οποίος βρίσκεται πλέον στο πρώτο μετεγχειρητικό στάδιο αισθάνεται ευγνωμοσύνη για κάθε μοχθήσαντα. Η μεγαλοψυχία των συναινούντων συγγενών την ώρα της οδύνης για την απώλεια του αγαπημένου τους προσώπου βρίσκει αντίκρισμα, χάρη στην δική σας παρέμβαση, η οποία απαιτεί επιστημονική αρτιότητα, εμπειρία, καθώς και μεγάλα ψυχικά αποθέματα.

Η υιοθέτηση και η διάδοση της ιδέας της δωρεάς οργάνων βασίζεται στην ανιδιοτέλεια, τον ανθρωπισμό και την αγάπη για τον πάσχοντα συνάνθρωπο. Η έμπρακτη στήριξή της εκ μέρους σας προσφέρει ένα δώρο ζωής στους πάσχοντες, αλλά και ένα μέσο θετικής νοηματοδότησης της απώλειας στην οικογένεια της απελθούσης

Ελπίζουμε το παράδειγμά σας να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για όλους.

Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος του ΕΟΜ
Καθ. Γεώργιος Παπαθεοδωρίδης

Ευχαριστήρια Επιστολή Ελληνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων προς ΓΝΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο