• 17 Φεβρουαρίου, 2022

Επέκταση του ασύρματου δικτύου (Wi-Fi) στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας

Επέκταση του ασύρματου δικτύου (Wi-Fi) στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας

Επέκταση του ασύρματου δικτύου (Wi-Fi) στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας 150 150 Γενικό Νοσοκομείο Άρτας

Ενημερώνουμε το κοινό ότι ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της επέκτασης του ασύρματου δικτύου (Wi-Fi) στο κτίριο του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας στην δωρητή του χρηματικού ποσού που χρησιμοποιήθηκε για την επέκταση του ασύρματου δικτύου, κυρία Μανοπούλου Αγγελική. Η δωρεά έγινε στα πλαίσια της έκφρασης αλληλεγγύης και στήριξης του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας για την αντιμετώπιση της πανδημίας SARS-CoV2 στο Τμήμα Πληροφορικής του Νοσοκομείου.

Αποφασίσαμε να χρησιμοποιηθεί για την προμήθεια εξοπλισμού και την επέκταση του ασύρματου δικτύου (Wi-Fi) του Νοσοκομείου, έτσι ώστε οι ασθενείς που περιθάλπτουμε, οι συνοδοί, οι πολίτες που προσέρχονται στο Νοσοκομείο να έχουν απρόσκοπτη δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο και να μπορούν επίσης να επικοινωνούν δωρεάν με όλους τους τρόπους (φωνητικές κλήσεις, βιντεοκλήσεις) μέσα από τις αντίστοιχες εφαρμογές με τον έξω κόσμο και να μην αισθάνονται αποκλεισμένοι, αντιλαμβανόμενοι την ψυχολογική επιβάρυνση των νοσηλειών σε συνθήκες απομόνωσης και απαγόρευσης επισκεπτηρίου.

Το ασύρματο δίκτυο χρησιμοποιείται επίσης και από τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου, και για θέματα που σχετίζονται με την εργασία τους.

Θεωρούμε ότι συμβάλαμε με τον τρόπο αυτό στην καλυτέρευση των συνθηκών νοσηλείας αλλά και εργασίας στο Νοσοκομείο.

Σαν Τμήμα Πληροφορικής, ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά τη δωρήτρια κυρία Μανοπούλου Αγγελική και εργαζόμαστε στην κατεύθυνση της συνεχούς βελτίωσης.

Αμπελογιάννη Βάσω, Διπλ.Μηχανικός Η/Υ και Πληροφορικής,
Προϊστάμενος Τμήματος Πληροφορικής

Ο Διοικητής, Ευάγγελος Ντάκουλας

Μετάβαση στο περιεχόμενο