• 13 Σεπτεμβρίου, 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – To Νοσοκομείο Άρτας Συμμετέχει στην Πανελλήνια Εθελοντική Δράση Δωρεάς Μυελού Οστών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – To Νοσοκομείο Άρτας Συμμετέχει στην Πανελλήνια Εθελοντική Δράση Δωρεάς Μυελού Οστών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – To Νοσοκομείο Άρτας Συμμετέχει στην Πανελλήνια Εθελοντική Δράση Δωρεάς Μυελού Οστών 150 150 Γενικό Νοσοκομείο Άρτας

Το Νοσοκομείο Άρτας είναι υπερήφανο να ανακοινώσει τη συμμετοχή του στην σημαντική δράση “Οι Νοσηλευτές δίνουν ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ”, που διοργανώνεται από την Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος, σε συνεργασία με τον Σύλλογο “ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ”. Αυτή η εξαιρετική πρωτοβουλία λαμβάνει χώρα στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών και θα πραγματοποιηθεί από τις 09 έως και τις 18 Σεπτεμβρίου 2023. Η Πανελλήνια δράση ξεκίνησε από το Περίπτερο της Ε.Ν.Ε. στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και θα συνεχιστεί σε 81 Νοσοκομεία πανελλαδικά.

Στα πλαίσια αυτά, η Διοίκηση και η Διεύθυνση Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του ΓΝ Άρτας την 15 η Σεπτεμβρίου από 8.00-15.00 θα υποδεχθούν τους εθελοντές δότες με εθελοντές – Νοσηλευτές, οι οποίοι θα επιτελέσουν το σημαντικό έργο της λήψης δειγμάτων μυελού των οστών. Οι εθελοντές θα εργάζονται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, εξοπλισμένο με τον απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό, εξασφαλίζοντας την απόλυτη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα της διαδικασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δράση και τα κριτήρια για τη δωρεά μυελού των οστών, επισκεφτείτε τις παρακάτω ιστοσελίδες:

Στο Νοσοκομείο Άρτας, συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για την υγεία και την ευημερία της κοινότητάς μας και ανυπομονούμε να συμμετάσχουμε σε αυτήν την σημαντική πρωτοβουλία για τη δωρεά μυελού των οστών.

Μετάβαση στο περιεχόμενο